Skjønnhetsoperasjoner er dyre, og det er ikke alltid lett å skaffe til veie så mye penger. I noen tilfeller kan du få behandlingen dekket av det offentlige. Nesten alle private klinikker av en viss størrelse har en avtale med det offentlige. I løpet av ett år, behandler de et gitt antall pasienter betalt av det offentlige.

Vinne stort på spill

Dette er en drøm for de fleste av oss. Vi vil vinne jackpotten og kunne gjøre akkurat hva vi vil med pengene. Dette er ikke en bombesikker løsning, men vi hører til stadighet om spillere som vinner. Faktum er at hvis vi ikke satser og spiller, har vi ingen sjanse til å vinne. Personlig er jeg glad i å spille på Storspiller-casino. Her finner jeg mine favorittspill, får gode bonuser og det føles trygt å spille.

Det er spilleautomater som lokker meg. Jeg elsker å se hjulene spinne og vente spent på om de stopper. Prøv selv og vinn stort på Storspiller så får du råd til å oppfylle de fleste drømmer.

Lån?

Det er ikke risikofritt å låne penger. Rentene endrer seg hele tiden og du kan ende opp med å drukne i renter. Spesielt om du må ta opp et forbrukslån.

En løsning er å ta opp et lån med sikkerhet i bolig , bil eller andre gjenstander. Renten blir lavere, for banken føler seg trygg på at de får igjen pengene.

Noen banker åpner for å tilby en type fleksilån på boligen. Du og banken blir enig om en maks sum du kan låne med pant i boligen. Du forsetter å betale ned på gjelden som vanlig. Trenger du plutselig å låne litt mer, behøver du ikke å søke om mer lån. Du disponerer fritt summen opptil makssummen. Rentene gjelder kun for summen du faktisk har tatt ut av banken. Resultatet er en fleksibel lånesum du, for eksempel kan bruke til en slik behandling.

Noen aktører tilbyr en rimeligere låneordning så kunden skal kunne ta behandlingen. Lånevilkårene er litt bedre enn ellers, men det aller beste lånet du kan få, er selvsagt lån med pant i faste eiendommer.

Sparing

Det ideelle når det kommer til finansiering av skjønnhetsoperasjoner, er å spare til du har nok penger til å dekke kostnadene. Da slipper du å bekymre deg for at pengene skal betales tilbake.

De aller fleste av oss sliter litt med å huske å spare, sette til side litt penger hver måned. Jeg er en av dem. Heldigvis har bankene forstått problemet. Derfor tilbyr de apper og andre programmer om hjelper deg å spare. Personlig er jeg fan av appen til DnB. Her kan du sette opp at hver gang du bruker kredittkortet, skal banken sette inne en fast sum på en sparekonto. Denne vokser gradvis, nesten uten at du merker det. Før du vet ord av det, har du nok.