En operasjon er krevende for kroppen, uansett hva slags operasjon det er snakk om. Kroppen blir sliten og den trenger hvile etterpå. I mange tilfeller har sår blitt lukket med sting. Stingene skal helst ikke strekkes unødvendig eller bli våte. Da kan man ende opp med et større arr enn nødvendig. Å sikre seg nok hvile etter en kosmetisk operasjon er svært viktig for å få det beste resultatet.

Varierende lengde på helbredelsestiden

Noen operasjoner etterlater små hevelser og få sting. Da kan du være i gang med nesten helt normale aktiviteter etter bare noen dager. Har du flere sting etter større inngrep kan du måtte holde deg i ro i noen uker.

Du vil få informasjon om dette både før og etter operasjonen, og det er viktig å understreke at det er små marginer. Stingene må holdes tørre og de må ikke utsettes for press. Videre må man prøve å begrense inntak av sukker, prøve å slutte å røyke og unngå direkte sollys. Trening er ikke anbefalt før stingene er tatt ut. Du kan rusle litt rundt i nabolaget, men å bli ordentlig svett må vente til behandleren gir klarsignal. Dette kan være utfordrende.

En ny hobby?

Det kan være utfordrende å måtte sitte mye i ro i to-tre uker. Skal du også slutte å røyke og unngå sukker? Vel, da har du en stor oppgave foran deg. Dette er med andre ord det perfekte tidspunktet for å finne seg en ny hobby.

Siden du skal sitte mye i ro, kan du finne frem nettbrettet eller mobilen. Sett deg godt til rette og finn frem noen gode spill. Har du ikke prøvd Bingo og casinospill ennå, er dette en perfekt anledning. Du må ikke spille for ekte penger, du kan velge å spille i gratis modus. Har du lyst til å prøve deg og satse litt penger, er Bingo.com så absolutt verdt en kikk. Her får du en god velkomstbonus, opptil 600 kroner på første innskudd. Videre har de et stort spillutvalg, så du begynner ikke å kjede deg med det første.

Når du først har nettbrettet oppe, kan du prøve det alltid populære CandyCrush som så mange snakker om. Er du mer en actiontype, glad i strategi, prøv World of Tanks eller Raid. Dette er alle gratisspill, men du kan betale litt for å få en raskere fremgang. Alltid fristende.

Kan du ikke strikke, hekle eller brodere, kan dette være en perfekt tid for å imponere på det punktet. Du sitter helt i ro, må fokusere og du vil oppleve at tiden flyr.